Vi har eget service- og skadeverksted og tilbyr tjenester som utleiebil ved skadereparasjon og servicebesøk, og dekkhotell som tar vare på dine dekk. Dette gjør det praktisk for deg å være kunde hos Laastad & Co. Bruk en av menyknappene under for å bestille tid hos oss.

Karosseriverksted

Hos oss har vi spesialkompetanse på Volvo, noe som sikrer deg at bilen blir reparert med orginale deler og i henhold til fabrikkens krav og spesifikasjoner. Dette er viktig med tanke på bilens annenhåndsverdi og din sikkerhet for at bilen er like trygg som før skaden.

En skade reparert hos oss medfører at alle bilens fabrikkgarantier opprettholdes. Vi skaffer deg leiebil og tar kontakt med ditt forsikringsselskap når det er behov for det.

Dekkhotell

Vi tilbyr våre kunder sikker oppbevaring og skifting av hjul enten det er sommer- eller vinterhjul. For mange kan det være et problem å skifte og oppbevare hjulene til bilen sin. Dette løser vi med Dekkhotellet.

Service på eldre Volvo

Som de fleste kjenner til er vi på Laastad & Co opptatt av å ta vare på Volvo sin sjel og historie. Vi ønsker derfor å gi deg muligheten til å gjøre det samme gjennom å tilby:

10 % rabatt på alt arbeid som utføres på biler registrert i 2012 eller eldre.

Servicer på disse bilene tilbyr vi fra 2995,-

Bestill verkstedtimeJeg godtar et Laastad & Co lagrer disse opplysningene om meg for å kontakte meg i forbindelse med verkstedstjenester